Almere

Gratismakelaaralmere.nl

Ikverkoopmijnhuiszelf .com

Almere

Zelf je huis verkopen in Almere en besparen op je makelaarskosten ? Dat kan!
Wij doen het zelfs GRATIS voor jou als verkoper!

Hoe dat kan?

In tegenstelling tot de traditionele makelaars in Almere brengen wij veilingkosten bij de koper in rekening die de koper kan meefinancieren in zijn hypotheek.

De makelaardij is namelijk al flink wat jaren aan sterke verandering onderhevig.

Met name door de gigantische opmars van het internet sinds het einde van de jaren negentig hebben we het ene na het andere nieuwe initiatief zien ontstaan. Van zelf de bezichtigingen doen en andere deeldiensten, maar natuurlijk ook traditioneel full service.

Door de overspannen markt van 2021/2022 waarbij menig koper zich benadeeld voelde, zijn er bij zowel branche-organisaties NVM, VBO, VastgoedPro en VEH (Vereniging Eigen Huis) veel klachten binnengekomen van kandidaat kopers die zich benadeeld voelde door de verkopend makelaar als zij weer eens de boot miste om een woning te kopen in de oververhiite markt.

Daardoor is er vanuit Den Haag een wens omstaan voor meer transparantie in het biedproces te krijgen van makelaars en hebben inmiddels de branche-organisaties het heft in eigen handen genomen en zijn er initiatieven ontstaan als biedenonline en eerlijk bieden.

Aan GRATIS! Makelaar Almere kunt u de opdracht geven om uw huis professioneel te laten fotograferen en te laten inmeten conform de Funda richtlijnen en op Funda te laten plaatsen. U hoeft hiervoor zelfs geen opstartkosten te betalen.

U doet zelf de bezichtigingen en het bieden verloopt verder via onze website.

GRATIS! Makelaar Almere overlegt met u de binnengekomen biedingen en daarbij horende voorwaarden en wanneer er overeenstemming is bereikt zullen de veilingkosten door de koper worden betaald.

De koper kan deze veilingkosten meenemen in de financiering en fiscaal aftrekken.

Zo ben jij als verkopende partij gegarandeerd verzekerd van een optimaal verkoopresultaat en heb je geen verkoopkosten aan de verkopend makelaar.

Dat is gratismakelaaralmere.nl
Deskundig, betrokken en professioneel .
Alleen voor jouw belangen.

Dagelijks te bereiken van 0830 tot 2200.
Altijd persoonlijk en direct contact met de makelaar.

Wil je toch liever dat wij de bezichtigingen doen? Dat kan natuurlijk. Bel ons voor de mogelijkheden.

corona clausule

JA, ik wil graag zonder makelaarskosten mijn huis in Almere zelf verkopen

Geen kosten voor Funda, professionele fotografie, meetrapport, onderhandelen & koopcontract. Alleen bezichtigingen doe ik zelf.