Bezichtiging via telefoon

Bezichtiging via telefoon, wel zo veilig !

Bespaar jezelf duizenden euro’s aan courtage !

Bezichtiging via telefoon

Iemand heeft jouw huis gezien op Funda en wil graag jouw woning bezichtigen. Hoe verder ?

Op het moment van dit schrijven bevinden we ons nog steeds in de coronacrisis en staat de gezondheid van de huizenkopers en -verkopers bij STERK ! Makelaars hoog in het vaandel. Dit is dan ook precies de reden dat we er op dit moment voor kiezen om de eerste bezichtiging door de verkoper via de telefoon te laten doen. Daarmee bieden we een nieuwe bezichtigingsmogelijkheid aan zodat fysiek contact aan huis in eerste instantie wordt beperkt.

Bezichtiging via telefoon met Whatsapp of Facetime

Iedereen wordt op het moment getroffen door de corona en ook in de makelaardij merken we dat. Daarom hebben we moeten schakelen zodat we toch zo veilig mogelijk de bezichtigingen door kunnen laten gaan. Alleen samen kunnen we namelijk corona de baas!

Daarom is er besloten om de eerste rondleiding te doen “op afstand”.
Dat houdt in dat er een video belafspraak (bezichtiging op afstand) wordt ingepland tussen verkoper en mogelijke koper en de woning eerst wordt bekeken door de geïnteresseerde koper middels whatsapp of facetime.  Tijdens deze zogenaamde online bezichtiging loopt de verkoper dan door de woning en de koper kan dan op zijn gemak meekijken en de nodige vragen stellen.
Een prima idee dus voor een eerste indruk bij de mogelijke koper.

Het grote voordeel van de bezichtiging tijdens het videobellen is dat er veel beter onderscheid gemaakt kan worden tussen “nieuwsgierigen” die zich nog in de oriëntatiefase bevinden en het erbij laten zitten na het videobellen, en tussen zeer serieus geïnteresseerden die na het videobellen een afspraak willen om de woning fysiek te komen bekijken.

Dat maakt het voor zowel koper als verkoper veiliger, efficiënter en effectiever.

Wanneer je na de online bezichtiging besluit om de woning ter plekke te gaan bezichtigen, dan mag je momenteel met maximaal twee personen een huis bezichtigen.

Samen STERK!

bezichtiging via telefoon

JA, ik wil graag direct mijn verkoopkansen vergroten.

Funda + Meetrapporten + Gratis professionele fotografie