Mijn huis op Funda

Mijn huis op Funda?
Dat kan via dit platform : Ik verkoop mijn huis zelf .com

Bespaar jezelf duizenden euro’s aan courtage !

Mijn huis op Funda?

Hoe krijg ik mijn huis op Funda denk je bij jezelf.

Je hebt het besluit genomen om je huis zelf te gaan verkopen zonder makelaar omdat je wilt besparen op makelaarskosten (courtage). Na wat onderzoek zul je er al snel achter komen dat je als particulier geen toegang hebt tot Funda. Je zult dus te allen tijde via aan makelaar of daarvoor bestemd makelaarsplatform een opdracht moeten plaatsen en dat is uiteraard niet kosteloos.

Om jouw huis te kunnen aanmelden op Funda is een officieel meetrapport verplicht omdat er door ons zaken dienen te worden ingevoerd zoals gebruiksoppervlakten en inhoud.

Adverteren kost nou eenmaal geld. Een beter woord voor adverteren is het kopen van “bereik” in de door jou gewenste doelgroep.
Anders gezegd, adverteren kost geen geld, maar is een “investering” met als doel “een bepaald resultaat te behalen”.
In dit geval geldt: zo veel mogelijk potentiële kopers bereiken!
En dan wil je met die investering ook nog eens zo veel mogelijk met scherp schieten, en niet met hagel!

Het bereik (het aantal mensen dat je bereikt) van de plaatselijke huis aan huis krant is nou eenmaal een stuk lager dan van een televisie commercial rond de WK voetbalfinale.
Mediabedrijven maken hun tarieven dus op basis van bereik en opvalwaarde!
En dan sta je vervolgens ook nog eens voor de uitdaging om met jouw advertentie je doelgroep zien te “beraken” !! Lees: aanzetten tot een actie in dit geval. De bezichtiging is immers het doel.

Met jouw huis op Funda scoor je sowieso 100% bereik in jouw doelgroep omdat huizenzoekers op Funda verschillende zoekcriteria kunnen aanmaken die voor hun belangrijk is. Denk aan woonplaats, aantal kamers, buurt/wijk, aantal vierkante meters, dicht bij scholen etc etc. Dat betekent dat je met “mijn huis op Funda” dus niet betaald voor mensen die eigenlijk geen doelgroep zijn zoals bijvoorbeeld in de krant met een plaatselijke advertentie voor een deel wel het geval is.

Samenvattend is het dus een uitstekende investering om jouw huis op Funda te plaatsten omdat Funda nog altijd het grootste bereik heeft onder woningzoekenden en een zeer hoge selectiviteit in jouw doelgroep heeft.

Een schot in de roos dus !

mijn huis op funda

JA, ik wil graag direct mijn verkoopkansen vergroten.

Funda + Meetrapporten + Gratis professionele fotografie