Woningfotografie

Woningfotografie van zeer hoge kwaliteit!

Dat is jouw eerste contact met een potentiële koper!

Woningfotografie

Fotografie is een buitengewoon belangrijk onderdeel van het verkoopproces van jouw huis! Dit is immers het eerste contactmoment waarmee potentiële kopers in aanraking komen wanneer zij zich oriënteren op een huizensite. In dat ene split second tijdens het “eyescannen” wil jij graag al verkopende partij dat het zoekende oog de aandacht trekt en getriggerd is om door te kijken naar de woningpresentatie. Een goede hoofdfoto is daarom heel belangrijk en daarom is het van buitengewoon groot belang dat jouw fotoserie uitnodigend en professioneel oogt.
Precies waar wij bij ikverkoopmijnhuiszelf.com ons volledig bewust van zijn!

STERK ! Makelaars / Ikverkoopmijnhuiszelf.com heeft daarom een exclusief partnership met een professionele partij die jarenlange ervaring heeft op het gebied van vastgoedfotografie ! Samen zorgen we ervoor dat jouw woning optimaal gepresenteerd zal gaan worden op Funda. Met de foto’s die we maken, gaan we er zorg voor dragen dat op zo natuurlijk mogelijke wijze elke ruimte optimaal tot zijn recht komt. Je krijgt immers maar één keer de kans om een zo goed mogelijke indruk achter te laten.
We maken daarom zo goed en zo veel mogelijk gebruik van natuurlijk licht! Wanneer onze fotografen door bepaalde weersomstandigheden jouw woning niet optimaal kunnen vastleggen op de gevoelige plaat, dan komen zij daarom graag nog eens terug! Alleen zo beschik jij namelijk gegarandeerd over uniek beeldmateriaal dat elke potentiële koper over de drempel trekt.

Woningfotografie vanuit de hoogte

Om op te vallen en uw woning uitnodigend te presenteren, is het belangrijk dat potentiële kopers worden verrast. Dat element wordt gegarandeerd met behulp van ons product hoogtefotografie. Het perspectief van een hoogtefoto is aantrekkelijker dan foto’s die vanuit een lager standpunt zijn genomen. De foto’s worden geschoten op een hoogte van 6 tot 8 meter en zijn de perfecte manier om een woning te presenteren.

Hoogtefotografie geeft een duidelijk beeld van de ligging van een woning.
Bij de zogenaamde ‘normale’ fotografie wordt dit aspect minder benadrukt.
Een hoogtefoto is een uitstekend idee om in je woningpresentatie te gebruiken wanneer je alle eigenschappen en hoeken van een woning onder de aandacht wilt brengen. Door hoogtefotografie toe te passen worden woningen en hun omgeving op een ludieke wijze gepresenteerd.

Hoogtefotografie maakt jouw presentatie online absoluut onderscheidend. En dat is toch precies wat je wilt wanneer je een unieke pand hebt te verkopen?

Let wel: voor hoogtefotografie wordt een additioneel bedrag berekend. Prijs op aanvraag.

Drone Video

Wanneer je wilt opvallen bij de verkoop van je woning, dan is een drone video wellicht ook iets voor jou.
Het maken van een drone video kost uiteraard tijd en vraagt ook zeker om de nodige ervaring
Daar is een expert voor nodig die weet hoe de drone bestuurd moet worden en zich tevens ook realiseert hoe een en ander het beste in beeld kan worden gebracht waarbij goede beeldkwaliteit uiteraard een belangrijk item is.
Een van te voren vastgesteld plan met welke beelden je graag wilt laten zien kan daar enorm bij helpen.
Welke unieke kenmerken wil je graag belichten in de video ?
We gaan er voor zorgen dat er met name beelden in de video verwerkt worden die jouw huis absoluut verkoop onderscheidend maken. Het filmpje mag niet te lang zijn overigens.
Lang niet iedereen heeft de mogelijkheid (apparatuur en/of kennis) om zelf een drone video te maken en daarom bieden wij aan om een professionele dronevlieger in te laten vliegen. De kosten vallen overigens best mee.
Meer weten? Neem contact met ons op!

Ikverkoopmijnhuiszelf.com is een handelsmerk van STERK ! Makelaars

Samen Sterk!

woningfotografie
woningfotografie

JA, ik wil graag direct mijn verkoopkansen vergroten.

Funda + Meetrapporten + Gratis professionele fotografie